Language

EnglishSvenskaNorsk

Salgsbetingelser

Alle reservationer foretaget via hjemmesiden betales direkte med kreditkort.

Annullerings- og betalingsbetingelser for det aktuelle tilbud fremgår af teksten ved bestilling, samt af bekræftelsen som du modtager efter bestilling.

Bemærk at nogle tilbud ikke kan annulleres, refunderes eller ændres.

Annullering skal foretages via vores hjemmeside. I tilfælde af, at du forsøger at annullere bestillingen senere end betingelserne tillader, vil dette blive oplyst. Det oplyste kreditkortnummer vil i så fald blive debiteret i henhold til annulleringsbetingelser for det pågældende tilbud.

Du modtager en bekræftelse på annulleringen til den oplyste e-mailadresse. Denne bekræftelse er din garanti for, at værelset er annulleret.

De aftalte priser er baseret på de informationer, som du har oplyst på reservationstidspunktet. Såfremt der inden eller under opholdet ændres ankomst- eller afrejsetidspunkt, antal personer el. lignende forbeholder, hotellet sig retten til at ændre de aftalte priser.

Værelset er til din rådighed fra kl. 15:00 på ankomstdagen frem til kl. 11:00 på afrejsedagen. Såfremt afrejsetidspunktet ikke overholdes forbeholder hotellet sig ret til at debitere dig for værelsesprisen i henhold til gældende listepriser.

Alle priser er oplyst pr. værelse pr. nat.